Gratis verzending vanaf €49,95

Pro Detailer Magazine Nr 16

9,99

Nummer 16 van Pro Detailer Magazine komt binnenkort uit en het is weer een knaller. In dit nummer neemt CCA ons mee naar Duitsland voor de eerste editie van de detailinghal op ‘s werelds grootste aftermarket-expo – Automechanika Frankfurt, met al het nieuws van achter de schermen. We gaan naar Nederland voor een bezoek aan de Nederlandse detailing-scene – en schieten onze voorpagina (Davy de Boon van J.P.D.Products) – naast onze reizen door het land voor detailevenementen en fabrieksrondleidingen.

Productguides in dit nummer behandelen alternatieve oplossingen voor het herstellen van koplampen, een blik op enkele alternatieve coatings die op de markt komen, restauratie van het stuurwiel, enkele hogedrukreinigermods en een diepere blik op hoe je het meeste uit je snowfoamlans kunt halen.

Trader talk heeft artikelen over warmtebeheer van de legendarische Mike Philips, een kijkje in de Franse-detailscène en nuttig zakelijk advies voor verzekeringen en promotie op sociale media van enkele insiders uit de branche.

In onze Megatest van dit nummer kijken we naar tien van de beste textielreinigers op de markt, waarbij we ze streng testen voordat we een uiteindelijke winnaar bekronen.

Showcase-auto is de gigantische Renault 5-reconstructie van Jon Clough, die velen van jullie misschien hebben gezien als een Hero-auto op Waxstock dit jaar. Dit alles naast al het nieuws, nieuwe producten en hardware die je maar kunt wensen.